Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Dup evt. bøfferne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt og peber. Varm en pande med 1/2 spsk. olivenolie pr. person op til høj varme, og steg bøfferne i 2-3 min. på hver side, eller indtil de er tilberedt som ønsket. Kom bøfferne over på et skærebræt, og lad dem trække i mindst 5 min.
Skræl gulerødderne, og skær gulerødder og spidskål i helt tynde strimler. Snit hjertesalat i strimler, halver cherrytomaterne, skær rødløget over, og skær det i tynde skiver. Halver agurken, fjern kernerne, og skær den i skiver. Kom alle grøntsagerne op i en skål.
Hak også hvidløg og ingefær til dressingen fint, og hak peanuts og frisk koriander til salaten groft.
Rør følgende pr. person sammen til en dressing: Saften af 1/2 lime, 1/2 spsk. flydende honning, 1/2 spsk. fiskesauce, 1/4 tsk. stødt koriander og det hakkede hvidløg og ingefær. Der kan evt. tilsættes 1/2 tsk. chiliflager pr. person, hvis det ønskes.
Skær bøfferne i strimler. Top salaten med bøfstrimler og peanuts.
Kundekommentarer ()