Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær løg i mindre stykker, hak hvidløg, og riv ingefær på den fine side af rivejernet.
Skær spidskålen i tynde strimler, og skær enderne af de grønne bønner.
Hak koriander.
Kog lidt vand op i en gryde, og lad bønnerne koge i 5-7 min. Dræn vandet fra.
Kom olie på en middelvarm pande eller wok. Hæld løg, hvidløg og ingefær på panden, og lad det hele stege i 2-3 min.
Læg kyllingestrimlerne på panden, og steg videre i 3-4 min.
Kom spidskål og bønner på panden sammen med hoisin, soja, basilikum og en knsp. peber pr. person, og steg det hele i 5 min. Vend rundt under stegningen.
Hak peanuts groft.
Server en portion kålkaos toppet med hakkede peanuts og hakket koriander.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften