0
Asiatisk kålkaos
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soya, Soyabønner, Nødder, Sesamfrø, Jordnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløgingefærspidskålgrønne bønnerkoriander
1 min.
Snit grønt

Skær løg i mindre stykker, hak hvidløg, og riv ingefær på den fine side af rivejernet.

Skær spidskålen i tynde strimler, og skær enderne af de grønne bønner.

Hak koriander.

hoisinsaucetamari/soyaKylling i strimler
10 min.
Steg retten

Kom olie på en middelvarm pande eller wok. Hæld løg, hvidløg og ingefær på panden, og lad det hele stege i 2-3 min.

Læg kyllingestrimlerne på panden, og steg videre i 3-4 min.

Kom spidskål og bønner på panden sammen med hoisin, soja, basilikum og en knsp. peber pr. person, og steg det hele i 5-7 min. Vend rundt under stegningen.

peanuts
15 min.
Peanuts

Hak peanuts groft.

20 min.
Anretning

Server en portion kålkaos toppet med hakkede peanuts og hakket koriander.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
365 kcal
Fedt:
9,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,3 g
Kulhydrat:
23,1 g
heraf sukkerarter:
10,9 g
Kostfibre:
7,8 g
Protein:
41,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?