De tynde hvide asparges skal ikke skrælles, men derimod skal de lidt tykkere skrælles let med en kartoffelkniv. Bunden på de hvide asparges knækkes og knuses lidt med skaftet af kniven og koges med letsaltet vand. Heri koges først de hvide asparges halvandet minut, dernæst de grønne i 1 minut. Tag dem op og hold dem lune i et viskestykke. Bring 1 liter vand i kog, tilsæt ca. 1/2 dl. eddike i. Hold vandet lige under kogepunktet. Slå æggene ud i gryden og saml evt. hviden om blommen med en hulske. Pocher æggene i ca. 3 min. og tag dem herefter op. Anret nu asparges og æg, pynt med rejer på 4 tallerkener og hæld dressing over aspargesene. Serveres med godt brød.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kommentarer og forslag til opskriften