Forvarm ovnen til 200 grader.
Skær aubergine, tomater og rødløg i skiver på ca. 1 cm´s tykkelse, og krydr det hele godt med salt og peber.
Der skal bruges et kvadratisk stykke bagepapir på ca. 35x35 cm. pr. person. Fordel grøntsagerne på bagepapirsstykkerne, og træk derefter alle siderne op omkring indholdet. Hæld tomatsugo i, og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bag pakkerne i ca. 20 min., indtil auberginen er blevet helt mør.
Kom spelten i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Pluk bladene fra stilken på mynten, og hak chilien fint (vær forsigtig med mængden - den er ret stærk).
Hæld yoghurt og karry i en skål, og krydr med salt.
Servér en pakke til hver person, og top med yoghurt, chili og urter. Servér spelten til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften