Broccolisalat: Pluk de små buketter af broccolien, skyl dem og sæt dem til side. Resten laver du færdigt, når kødet er på grillen.
Baconsteg: Læg baconstegen på grillen. Den skal grille ved indirekte varme. Stegen er lavet af svinekød og skal derfor op på mindst 70 grader indvendigt - det tager ca. 40 minutter.
Hvide gulerødder: Skær de hvide gulerødder i tynde skiver og læg nogle til side til broccolisalaten. Resten steger du i lidt olie med masser af BBQ krydderi. Husk at gemme olien – den skal bruges senere ved serveringen.
Broccolisalat: Læg broccolibuketterne i en salatskål, rens æblet (gerne Pink Lady) for kerner, skær det i små stykker og kom det i skålen. Skær gulerodsskiverne i firkanter og kom også dem i salatskålen. Til sidst tilføjes solsikkekerner og knuste valnøddekerner og salaten røres sammen med 2 dl cremefraiche. Pynt med rosiner.
Pasta: Kog pastaen i rigeligt vand tilsat lidt salt og olie. Kog den ”al dente” (altså ”til tanden”), så der stadig er bid i den.
Servering: Server det hele på bordet sammen med en blue cheese dressing til pastaen. Olien med BBQ smag (fra gulerodsskiverne) smager godt til kødet.
Velbekomme
-Meyer
BBQ-krydderi / Rub indeholder:
25% paprika, 20% gule sennepsfrø, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% sort peber 5% oregano, 5% cayenne, 5% korianderfrø, 5% fennikelfrø, 5% røget paprika
Fif: blander du denne krydderiblanding med lidt muscovado eller brun farin, ketchup, æbleeddike og Worcestershire sauce så har du en fantastisk BBQ sauce.
Kommentarer og forslag til opskriften