0
Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde: 

  1. Riv squash, drys med lidt salt, og lad det stå i 10 minutter. Pres væsken ud. 
  1. Bland squash med æg, havregryn, feta, løg og hvidløg. Form til små deller og steg dem gyldne i olivenolie. 
  1. Kog bulgur efter anvisning. Afkøl. 
  1. Bland bulgur med grøntsager, krydderurter, citron og olie. Smag til med salt og peber. 
  1. Servér squashdellerne med tabouleh og en god klat creme frisk

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
2327 kjl/556 kcal
Fedt:
26,6 g
Kulhydrat:
53,9 g
Kostfibre:
4,5 g
Protein:
18,8 g