0

Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

Opskriften er udviklet af:

Fremgangsmåde

Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

Squashdeller: 

  • 600 g squash (revet og drænet) 
  • 3 æg 
  • 100 g havregryn 
  • 50 g fetaost 
  • 1 lille løg, finthakket 
  • 1 fed hvidløg, presset 
  • 1 tsk salt, peber 
  • 2 spsk olivenolie (til stegning) 

Tabouleh: 

  • 200 g bulgur (rå vægt) 
  • 300 g tomat, små tern 
  • 1 agurk, små tern (ca. 250 g) 
  • 1 lille rødløg, finthakket 
  • 1 stort bundt persille (ca. 30 g) 
  • 10 g mynte 
  • Saften fra 1 citron 
  • 2 spsk olivenolie 
  • Salt, peber 

Fremgangsmåde: 

  1. Riv squash, drys med lidt salt, og lad det stå i 10 minutter. Pres væsken ud. 
  1. Bland squash med æg, havregryn, feta, løg og hvidløg. Form til små deller og steg dem gyldne i olivenolie. 
  1. Kog bulgur efter anvisning. Afkøl. 
  1. Bland bulgur med grøntsager, krydderurter, citron og olie. Smag til med salt og peber. 
  1. Servér squashdellerne med tabouleh. 

Kommentarer og forslag til opskriften