Skyl grøntsager, frugt og krydderurter.
Vask hænder og redskaber efter håndtering af jordede grøntsager og rå æg.
Squashdeller
Riv squash groft, drys med lidt salt, og lad det trække i 10 min. Pres derefter væden godt ud.
Hak zittauerløg og hvidløg fint.
Bland squash med æg, havregryn, hakket løg, hvidløg og salatost. Krydr med salt og peber.
Form farsen til små deller, og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en varm pande.
Tabouleh
Skyl bulgur, og kog den i rigeligt, let saltet vand i 3-4 min. Hæld overskydende vand fra, og lad bulguren dryppe godt af.
Skær tomater og agurk i tern. Hak rødløg fint. Pluk og hak mynteblade.
Vend bulgur med grøntsager, mynte, citronsaft og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Kommentarer og forslag til opskriften