0
ELITE TEAM DK Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

ELITE TEAM DK Badmintonspillerens Squashdeller med Tabouleh

Opskriften er udviklet af:
SportsKassen by Team Danmark
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Fremgangsmåde
  • Find alle ingredienser og redskaber frem.
  • Skyl grøntsager, frugt og krydderurter.

  • Vask hænder og redskaber efter håndtering af jordede grøntsager og rå æg.

Squashdeller

  • Riv squash groft, drys med lidt salt, og lad det trække i 10 min. Pres derefter væden godt ud.

  • Hak zittauerløg og hvidløg fint.

  • Bland squash med æg, havregryn, hakket løg, hvidløg og salatost. Krydr med salt og peber.

  • Form farsen til små deller, og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en varm pande.

Tabouleh

  • Skyl bulgur, og kog den i rigeligt, let saltet vand i 3-4 min. Hæld overskydende vand fra, og lad bulguren dryppe godt af.

  • Skær tomater og agurk i tern. Hak rødløg fint. Pluk og hak mynteblade.

  • Vend bulgur med grøntsager, mynte, citronsaft og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.

25 min.
Anretning
  • Som vist - top med creme frisk og revet citronskal.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
3078 kjl/736 kcal
Fedt:
21,5 g
Kulhydrat:
60,8 g
Kostfibre:
4,4 g
Protein:
17,2 g