0
Krydderbagt glashvar på lun bønnesalat med radiser og stegte asparges

Krydderbagt glashvar på lun bønnesalat med radiser og stegte asparges

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Primitivo surdejs bolle med fuldkornshivid polo
1 min.
Fisk og croutons

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skær brødet ud i små tern, vend dem med lidt olivenolie og bred dem ud på en bageplade. Bag dem i 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.

Rul fiskefileten sammen fra hale mod hoved, gnid den med lidt olivenolie og krydr med lidt salt og krydderblandingen. Læg fisken i et ildfast fad, og bag den i ca. 15 min.

hvide bønnerradisergrønne aspargescreme fraiche 18%bredbladet persille
5 min.
Salat

Skyl asparges og radiser. Kasser den nederste træede del af asparges.

Hak persille fint - både stilke og blade.

Dræn bønnerne for vand, og lun dem i en gryde med en lille smule olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Skær radiser i kvarte, og vend dem ned til bønnerne.

Varm en stor pande op på højeste blus. Kom et par dråber olie på panden, og lynsteg asparges hårdt og kort i max. 1-2 min. Skær dem derefter i 3-4 cm lange stykker.

Træk bønnerne fra varmen, og vend asparges, persille og creme fraiche ned i. Smag til med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret bønnesalaten i en dyb tallerken med fisk og croutoner ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?