Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skær brødet ud i små tern, vend dem med lidt olivenolie og bred dem ud på en bageplade. Bag dem i 10-15 min., til de er gyldne og sprøde.
Rul fiskefileten sammen fra hale mod hoved, gnid den med lidt olivenolie og krydr med lidt salt og krydderblandingen. Læg fisken i et ildfast fad, og bag den i ca. 15 min.
Skyl asparges og radiser. Kasser den nederste træede del af asparges.
Hak persille fint - både stilke og blade.
Dræn bønnerne for vand, og lun dem i en gryde med en lille smule olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Skær radiser i kvarte, og vend dem ned til bønnerne.
Varm en stor pande op på højeste blus. Kom et par dråber olie på panden, og lynsteg asparges hårdt og kort i max. 1-2 min. Skær dem derefter i 3-4 cm lange stykker.
Træk bønnerne fra varmen, og vend asparges, persille og creme fraiche ned i. Smag til med lidt salt.
Anret bønnesalaten i en dyb tallerken med fisk og croutoner ovenpå.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kundekommentarer ()