1 portion af denne ret indeholder hele 20 g kostfibre, så retten er både meget protein- og fiberrig.
Fremgangsmåde
Skjul tidslinje
Lad os starte med
Skyl grønt, frugt og krydderurter.
Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
Find alle ingredienser og redskaber frem.
Bagt grønt
Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Skræl de søde kartofler, og skær dem og auberginen i mindre tern.
Skær broccoli i mindre buketter og rødløgene i kvarte både.
Hak hvidløg fint.
Bred grøntsagerne ud på bagepladen, og vend med olie, hakket hvidløg og salt.
Kom bagepladen i ovnen i 25-30 minutter.
Stegte kødstrimler
Skær tykstegsbøfferne i tynde strimler.
Bland krydderierne sammen i et lille glas.
Hæld kikærter i en sigte over vasken, skyl dem, og lad dem dryppe af.
Varm en pande med olie op til høj varme, og svits oksekødsstrimlerne i 2-3 minutter, kom dernæst krydderiblandingen på panden, og svits i et par minutter.
Tag kødet af panden, og kom så kikærterne på. Svits, indtil de bliver mørke og let sprøde.
Tahindressing
Blend alle ingredienserne til tahindressingen sammen. Kom lidt vand i, hvis du ønsker, at dressingen skal være mere flydende.
Topping
Pil kernerne ud af granatæblet.
35 min.
Anretning
Anret de bagte grøntsager sammen med det stegte kød og kikærter, og top med dressing og granatæblekerner.
Kommentarer og forslag til opskriften