0
Bagt kuller i flødesovs med rodfrugter og kartofler

Bagt kuller i flødesovs med rodfrugter og kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller, Fløde

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet uden skind
1 min.
Fisken

Forvarm ovnen til 180 grader.

Skær fisken i store stykker og krydr den med salt på alle sider og læg til side.

kartofler
3 min.
Kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.

Kom kartoflerne i vandet  og vær opmærksom på at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.

rodfrugtmix i stave
10 min.
Grøntsagerne

Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges rodfrugterne i 1 spsk. olie pr. person, så de får godt med farve. Laves der mad til flere, kan man med fordel stege grøntsagerne i flere omgange.

timianfløde 38% (piskefløde)Bouillon
20 min.
Bagning

Skyl timianen og hak det så fint som muligt.

Kom timianen og de stegte grøntsager i et ildfast fad sammen med fløden og bouillonen. Rør det godt rundt og krydr med salt og peber.

Placér fisken henover grøntsagerne og lad det bage i ca. 10 min., indtil fisken begynder at flage.

citron
30 min.
Anretning

Servér fisken med de kogte kartofler og en skive citron.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?