Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Sæt en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk salt i vandet.
Skræl ingefær, og snit den i tynde strimler.
Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg ingefær og krydderblanding sammen et minut eller to. Tilsæt så de hakkede tomater, og lad saucen koge godt ind i ca. 10 min.
Skær fisken i stykker på størrelse med en tændstikæske. Læg dem i ét lag i et ildfast fad. Hæld den varme tomatsauce over, og sæt fadet i ovnen. Bag i 10-15 min., til fisken er mør.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Pil pak choy ud i stængler, og snit dem fint. Hak peanuts fint med en kniv.
Vend pak choystrimler og peanuts sammen i en skål med godt med limesaft.
Vend nudlerne forsigtigt sammen med tomat og fisk, uden at fisken går helt i stykker. Anret i en dyb tallerken med grønt ovenpå.
Velbekomme!
Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber
Kundekommentarer ()