0
Bagt kuller med fourjoy, ingefær og pak choy

Bagt kuller med fourjoy, ingefær og pak choy

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ingefærfour-joy krydderimixflåede og hakkede tomater
1 min.
Sauce

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Sæt en stor gryde vand over til at koge nudler i. Husk salt i vandet.

Skræl ingefær, og snit den i tynde strimler.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg ingefær og krydderblanding sammen et minut eller to. Tilsæt så de hakkede tomater, og lad saucen koge godt ind i ca. 10 min.

kullerfilet uden skind
10 min.
Fisk

Skær fisken i stykker på størrelse med en tændstikæske. Læg dem i ét lag i et ildfast fad. Hæld den varme tomatsauce over, og sæt fadet i ovnen. Bag i 10-15 min., til fisken er mør.

nudler
20 min.
Nudler

Kog nudlerne efter anvisning på pakken.

pak choypeanutslime
25 min.
Grønt

Pil pak choy ud i stængler, og snit dem fint. Hak peanuts fint med en kniv.

Vend pak choystrimler og peanuts sammen i en skål med godt med limesaft.

30 min.
Anretning

Vend nudlerne forsigtigt sammen med tomat og fisk, uden at fisken går helt i stykker. Anret i en dyb tallerken med grønt ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Four-Joy krydderimix indeholder: 45% urtebouillon, 35% sesamfrø, 10% Stjerneanis, 5% sort peber, 5% sichuan peber

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?