Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Start med at skrubbe kartoflerne, og skær dem i tern.
Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min., til de er møre og ikke har taget alt for meget farve.
Del fisken i kuvertstykker, gnid dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Læg stykkerne i et ildfast fad med skindsiden op.
Bag fisken ca. 15 min i ovnen. Når du uden problemer kan fjerne skindet med fingrene, er fisken færdig.
Hak kapers, kørvel (både stilke og blade) og skalotteløg fint.
Bland 1 del citronsaft, 1 del olivenolie og 1 del lys eddike i en skål. Du skal have ca. 2 spsk. marinade pr. person i alt.
Vend marinaden sammen med kapers, kørvel og løg.
Skyl grønkålen grundigt, og fjern de groveste stilke. Snit kålen i små, mundrette stykker.
Kom kålen op i en gryde, og tilsæt lidt salt og en smule vand, så bunden lige er dækket.
Damp kålen under låg i 3-4 min., til den er faldet sammen og mør. Rør gerne i gryden engang imellem.
Anret kartofler, kål og fisk på en tallerken. Slut af med at komme marinaden over kålen.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()