0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Lad os starte med
  • Skyl grønt, frugt og krydderurter.
  • Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager.
  • Find alle ingredienser og redskaber frem. 

Okonimiyaki 

  • Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.  
  • Skær spidskål i tynde strimler og forårsløg i skiver. Kom æg, kikærtemel, grøntsagsbouillon, soyasauce og peber i en skål, og pisk det sammen.
  • Rør herefter spidskål og forårsløg i dejen, og kram det hele godt sammen med hænderne. 
  • Fordel dejen på to bageplader med bagepapir, og bag i 10 minutter.  

Hot dip 

  • Rør alle ingredienserne til dippen sammen, og smag til med salt. Hold lidt igen med sriracha og wasabi, hvis du ikke er til en meget stærk dip. 
25 min.
Anretning
  • Skær okonomiyakien i strimler, rul dem sammen, spis med pinde og dyp i hot dip. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
576 kcal
Protein:
34 g