0

Bagt rødspætte med citronsmør med karamelliseret løg og ærter, pasta med krydderurter og tomater

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, løg/ærter og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, citron, RASP, salt og peber

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Løg og ærter: Løg, ærter, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g /600 g.

Pasta: PASTA PENNE, tomater, persille, purløg, rapsolie, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

  • Levering 8. juni – bedst før 9. juni 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 433 kJ / 104 kcal

Fedt 3,4 g

heraf mættede fedtsyrer 1,5 g

Kulhydrat 0,3 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 17,7 g

Salt 0,22 g

 

Grønt

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 245 kJ / 59 kcal

Fedt 1,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 7,6 g

heraf sukkerarter 5,4 g

Kostfibre 3,2 g

Protein 3,0 g

Salt 0,79 g

 

Pasta

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 563 kJ / 134 kcal

Fedt 2,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 22,2 g

heraf sukkerarter 1,1 g

Kostfibre 2,1 g 3

Protein 4,7 g

Salt 0,29 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.