Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, løg/ærter og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, citron, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Løg og ærter: Løg, ærter, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g /600 g.
Pasta: PASTA PENNE, tomater, persille, purløg, rapsolie, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 433 kJ / 104 kcal
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 1,5 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 17,7 g
Salt 0,22 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 245 kJ / 59 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 5,4 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 3,0 g
Salt 0,79 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 563 kJ / 134 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 22,2 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 2,1 g 3
Protein 4,7 g
Salt 0,29 g
Kommentarer og forslag til opskriften