0
Bagt rødspættefilet med persillesovs og råstegte kartofler

Bagt rødspættefilet med persillesovs og råstegte kartofler

Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Steg kartoflerne

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skær kartoflerne i kvarte, og steg dem møre på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 10 min.

rødspættefiletolivenolie, ekstra jomfru
5 min.
Bag fisken

Fold fiskefileterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke. Læg dem i et ildfast fad, dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt. Bag fisken i ovnen i ca. 10 min., til den er mælkehvid.

bechamelsovskruspersille
10 min.
Lav saucen

Hak persillen fint - både stilke og blade. Kom persille og bechamelsovsen op i en lille gryde, og lun det igennem.

hjertesalatcitron
15 min.
Skær salaten

Skær salaten i små både, og anret dem på en tallerken. Dryp olivenolie over, og riv citronskræl fint henover.

20 min.
Anretning

Anret kartofler og fisk på en tallerken med sauce henover og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?