0

Bagt skærising med dukkah - dertil salat af kartofler, blomkål, hasselnødder og karse

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisken i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kartoffelsalaten tages ud af køleskabet i god tid, så den ikke er iskold ved servering.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: SKÆRISINGFILET, HASSELNØDDER, SOLSIKKEFRØ, hvid peber, korianderfrø, SESAM, fennikel frø, NIGELLAFRØ, paprika og salt.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Kartoffelsalat: Kartofler, blomkål, springløg, citronsaft, olivenolie, HASSELNØDDER, karse, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g. 

  • Levering 29. juli – bedst før 30. juli 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 403 kJ / 96 kcal

Fedt 2,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,6 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 17,9 g

Salt 0,18 g

 

Kartoffelsalat

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 426 kJ / 102 kcal

Fedt 5,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,6 g

Kulhydrat 10,1 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 1,8 g

Protein 2,2 g

Salt 0,8 g

 

Dukkah krydderi

Næringsindhold pr. 100 g pr. portion

Energi 2.213 kJ / 529 kcal

Fedt 41,8 g

heraf mættede fedtsyrer 3,9 g

Kulhydrat 19,3 g

heraf sukkerarter 2,3 g

Kostfibre 9,8 g

Protein 15,2 g

Salt 2,74 g

 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.