0
Stegt svinekotelet i pesto med spinat og forårsløg

Stegt svinekotelet i pesto med spinat og forårsløg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
koteletsalt
1 min.
Kødet

Krydr kødet med salt på begge sider, og gem det til senere.

citronbasilikum pestohvidløgolivenolie, ekstra jomfrusort peber
3 min.
Vinaigretten

Pil hvidløg, hak det fint, og kom det i en lille skål. Tilsæt 1 spsk. olivenolie pr. person. Tilsæt revet citronskræl, og pres saften ned i. Kom pesto i skålen under omrøring, og smag til med salt og peber.

forårsløgsquashspinat
10 min.
Grøntsagerne

Sæt en pande over middel varme.

Pil det yderste lag af forårsløget, skyl det grundigt, og skær det i 5 dele. Kom dem på panden med lidt olie, og steg dem i ca. 10 min., så de får farve og bliver møre.

Skyl squashen, og skær den i små stængler, eller riv den på den grove side af et rivejern. Den skal ikke varmebehandles.

Tag forårsløget af panden, og skru op for panden til høj varme. Steg spinaten i 30 sek, indtil den falder lidt sammen. Krydr med salt og peber.

20 min.
Kødet

Sæt panden over middelhøj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på hver side, så det får godt med farve og bliver gennemstegt. 

Lige før servering skæres kødet i skiver. 

nudler
25 min.
Nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Vend grøntsager og kød i vinaigretten, og servér retten på et fad henover nudlerne.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?