Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skrub jordskokkerne grundigt under vand, og flæk dem på midten. Fordel dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend med 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.
Bag jordskokkerne i ca. 20 min., til de får en flot gylden farve og er helt bløde.
Pil løget, skyl spinaten, æblet og kørvelen grundigt og afdryp for vand. Skær æblet i tern, og hak løget og kørvelen groft.
Dræn bønnerne og varm en kasserolle op til middel varme. Sautér løgene i 1 spsk. olivenolie pr. person. Tilsæt de drænede bønner og cremefraichen, og varm det langsomt op, så cremefraichen ikke skiller. Når bønnerne er varme, smages de til med salt og peber.
Bland 1 spsk. olivenolie, 2 tsk. Eddike, ½ tsk. sennep og lidt salt og peber pr. person i en skål.
Vend æblerne, spinaten og kørvelen heri lige før servering.
Server de bagte jordskokker med de cremede bønner og salaten.
Kundekommentarer ()