0
Bagte rødspættefileter med salat caprese og perlebyg

Bagte rødspættefileter med salat caprese og perlebyg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte, Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Mælk

Fremgangsmåde

1) Tænd ovnen på 180 grader

2) Kog perlebyg i rigeligt, letsaltet vand i ca. 12-15 min.

3) Skær i mellemtiden peberfrugt i tern og bland med hakket kørvel. Fordel peberfrugtmixen på fileterne, krydr med salt og peber og læg dem i et smurt, ildfast fad. Bag i ovnen i 10-12 minutter.

4) Halvér tomaterne, skær løget i ringe og bræk mozzarella i små stykker. Bland i en skål med lidt olie, salt og peber.

5) Bland de kogte perlebyg med mezzekrydderiet og lidt olie.

6) Anret caprese salaten på en lille bund af perlebyg og server fisken hertil.

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?