Skær fisken i mundrette stykker, krydr stykkerne med salt på alle sider, og læg dem til side.
Skyl rødkålen grundigt, og skær den i fine strimler med en skarp kniv eller et mandolinjern. Vend kålen med lidt salt i en skål, og lad den trække lidt, så den mørner.
Pil løget og skyl tomater, limefrugt, koriander og chili. Skær tomaterne i små stykker, chili i tynde skiver (pas på med mængden - den er hot), og hak koriander og løg fint. Vend det hele i limesaft og 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og vend fisken i 1 spsk. hvedemel pr. person. Når panden er rygende varm, steges fisken i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 30 sekunder på hver side, og overføres efterfølgende til en tallerken.
Varm tortillas på en pande over middelhøj varme i ca. 30 sek. på hver side. Læg dem på et klæde, og pak dem godt ind, så de kan holde sig varme indtil servering.
Anret dine tacos med fisk i bunden, rødkål henover og top med tomatsalat.
Tlayuda kaldes i folkemunde (uden for Mexico) for "mexicanske pizzaer". Og det er egentlig forståeligt nok, for en tlayuda er i grove træk, at en dej rulles fladt ud, og toppes med fx ost, bønner, kød og salat.
Præcis som med pizza findes der et utal af mere eller mindre autentiske variationer.
Vi bruger kun autentiske Tlayuda på 100% mexicansk nixtamaliseret masa harina!
Kundekommentarer ()