0
Barbequekylling med fennikel- og spinatsalat

Barbequekylling med fennikel- og spinatsalat

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hvidløggrøn chilitomatpuréstærk paprikakyllingebryst
1 min.
Mariner kylling

Pres hvidløg, og hak chilipeber. Rør tomatpure, hvidløg, chilipeber, stærk paprika og følgende pr. person sammen til en marinade: 3/4 spsk. soya, 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. flydende honning, 1/2 tsk. lys eddike, 1 knsp. salt og 1 knsp. peber. 

Læg kyllingebrystet ned i marinaden, og lad det stå på køl i mindst 15 min. 

dijon sennep
5 min.
Dressing til salat

Rør dijonsennep og følgende pr. person sammen til en dressing: 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. hvidvinseddike, 1/4 tsk. flydende honning, 1 knsp. salt og 1 knsp. peber. 

Fennikelspinatpeanutsblåbær
10 min.
Salat

Skær fennikel meget fint med en skarp kniv. Dræn den skyllede spinat i en spinatslynge.  

Bland fennikel, spinat, blåbær og peanuts sammen i en skål, og hæld dressingen over. 

kyllingebryst
15 min.
Steg kylling

Grill kyllingebrysterne i 3-5 min. på hver side, eller steg dem på en pande.  

25 min.
Anretning

Servér 1 kyllingebryst pr. person sammen med salat.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
292 kcal
Fedt:
10,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
0,8 g
Kulhydrat:
8,6 g
heraf sukkerarter:
4 g
Kostfibre:
2,4 g
Protein:
36,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?