Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pres hvidløg, og hak chilipeber. Rør tomatpuré, hvidløg, chilipeber, stærk paprika og følgende pr. person sammen til en marinade: 3/4 spsk. soya, 1/2 spsk. olivenolie, 1/4 spsk. flydende honning, 1/2 tsk. lys eddike, 1 knsp. salt og 1 knsp. peber.
Læg kyllingebrystet ned i marinaden, og lad det stå på køl i mindst 15 min.
Rør dijonsennep og følgende pr. person sammen til en dressing: 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. hvidvinseddike, 1/4 tsk. flydende honning, 1 knsp. salt og 1 knsp. peber.
Skær fennikel meget fint med en skarp kniv. Dræn den skyllede spinat i en spinatslynge.
Bland fennikel, spinat, blåbær og peanuts sammen i en skål, og hæld dressingen over.
Grill kyllingebrysterne i 3-5 min. på hver side, eller steg dem på en pande.
Servér 1 kyllingebryst pr. person sammen med salat.
Kundekommentarer ()