Børst Bella Gomba svampene for evt. urenheder og læg dem på en bageplade med undersiden opad. Skær tomaterne i små tern og hak hvidløgsfeddene fint. Bland tomat og hvidløg med olie, salt og peber og fyld dem i hulningen på svampene. Bag svampene ved 200°C i ca. 20 min. til de er møre og mørkgyldne i kanterne. Dryp 1 spsk. pesto over hver svamp og server dem straks som forret med godt brød til eller som tilbehør til stegt kød eller fisk.
Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.
Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.
Kommentarer og forslag til opskriften