0
Blåmuslinger med stegte gnocchi og regnbuerødder

Blåmuslinger med stegte gnocchi og regnbuerødder

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

regnbuegulerødder
1 min.
Bag rødderne

Tænd ovnen på 225 grader over/undervarme. Dæk en bradepande med bagepapir.

Flæk gulerødderne i 4 stykker på den lange led, og spred dem ud på bagepladen.

Vend gulerødderne i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.

Bag gulerødderne i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

Vend gulerødderne i citronsaft lige før servering.

løg
10 min.
Hak løget

Hak løget fint, og sæt en stor gryde over ved middel varme.

blåmuslingertomatpuréløg
15 min.
Damp muslingerne

Kom løget i gryden med 1 spsk. olie pr. person, og steg det under omrøring i ca. 5 min., indtil det er blevet mørt og gyldent.

Tilsæt tomatpureen, og steg i yderligere 1 min. under omrøring. 

Kom muslingerne i gryden (evt. med et skvæt hvidvin, hvis du har), kom låg på og damp muslingene i ca. 5 min., indtil størstedelen har åbnet sig. Rør lidt rundt undervejs.

gnocchi
25 min.
Steg gnocchien

Varm en pande op ved høj varme.

Steg gnocchierne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil de får godt med farve.

Krydr gnocchierne med salt.

30 min.
Anretning

Servér gnocchierne med muslinger og rødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?