Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vil varme wraps i ovnen.
Pil og hak løg i fine tern.
Riv gulerod groft.
Skær spidskålen i tynde strimler, og kom dem i en skål. Knug kålstrimlerne med lidt salt og masser af limesaft.
Varm en stor gryde op over middelhøj varme, og tilsæt en god sjat olivenolie. Steg løg og gulerod, til de begynder at brune i kanterne.
Skru en smule ned for varmen, tilsæt krydderblandingen, og lad den stege med et minuts tid.
Kom kødet i, og steg, til det har skiftet farve.
Tilsæt tomatpassata og bønnerne inklusiv væske. Krydr med salt, og lad sovsen koge igennem i ca. 8 min.
Lun wrapsene på en varm pande uden fedtstof i ca. 30 sek. på hver side. Hold dem herefter varme under et viskestykke, så de ikke bliver sprøde.
Alternativt kan wrapsene varmes i en 180 grader varm ovn i 1 minut.
Server wraps, kødsovs og kålsalat på bordet, og lav din egen wrap.
Kommentarer og forslag til opskriften