0
Bløde tortillas med krydret kødsovs og sprød spidskål

Bløde tortillas med krydret kødsovs og sprød spidskål

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gulerodspidskållimeløg
1 min.
Ordn grøntsager

Start med at tænde ovnen på 225 grader, hvis du vil varme wraps i ovnen.

Pil og hak løg i fine tern. 

Riv gulerod groft.

Skær spidskålen i tynde strimler, og kom dem i en skål. Knug kålstrimlerne med lidt salt og masser af limesaft. 

hakket oksekødMexi-kiddo krydderiblandingløggulerod
7 min.
Steg løg, kød og krydderi

Varm en stor gryde op over middelhøj varme, og tilsæt en god sjat olivenolie. Steg løg og gulerod, til de begynder at brune i kanterne.

Skru en smule ned for varmen, tilsæt krydderblandingen, og lad den stege med et minuts tid.

Kom kødet i, og steg, til det har skiftet farve. 

tomatpassatachilibønner
10 min.
Lav sovs

Tilsæt tomatpassata og bønnerne inklusiv væske. Krydr med salt, og lad sovsen koge igennem i ca. 8 min.

Tortilla hvede wraps - bløde
14 min.
Lun wraps

Lun wrapsene på en varm pande uden fedtstof i ca. 30 sek. på hver side. Hold dem herefter varme under et viskestykke, så de ikke bliver sprøde.  

Alternativt kan wrapsene varmes i en 180 grader varm ovn i 1 minut.

20 min.
Anretning

Server wraps, kødsovs og kålsalat på bordet, og lav din egen wrap. 

Bonusinfo

Mexi-kiddo krydderiblanding er en mild og børnevenlig krydderiblanding der indeholder:
  • 30% Spidskommen
  • 15% korianderfrø
  • 15% Oregano 
  • 15% Sød paprika 
  • 10% hvidløgspulver
  • 5% løgpulver
  • 5% ancho mulato chili
  • 5% pasilla chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?