0

Blomkål forklædt som forår

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Trim blomkålen og kog det helt i letsaltet vand ca. 15 min., til det er akkurat mørt. Rør imens creme fraiche, mayonnaise, salt og peber sammen i en skål. Snit forårsløgene i tynde skiver og skær skinken i små tern. Vend begge dele i dressingen og smag til. Tag blomkålen op af vandet, læg det på et rundt fad og lad det dampe/køle lidt af. Halver cherrytomaterne, hak æggene og klip evt. dilden fint. Hæld dressingen over blomkålen, drys med æg og evt. dild og pynt med tomaterne rundt om. Server som frokostret med godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften