Trim blomkålen og kog den lige netop mør i letsaltet vand. Tag kålhovedet op, dryp godt af og læg det på et flot fad til afkøling. Hak rødløget fint og rør det med creme fraiche, ketchup, paprika, karry, salt, peber og evt. krydderurter. Smag dressingen til og hæld den over blomkålen – det skal flyde ned over. Anret rejer og halverede tomater rundt om kålen og server som for-/frokostret eller som del af en buffet.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften