Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Del blomkålen i mindre buketter, og kog dem i 5 minutter. Hæld vandet fra, og lad blomkålen dryppe af i en sigte.
Skær kyllingen ud i mundrette bidder.
Smør et fad med lidt olie, og fordel blomkålsbuketter og kylling i fadet.
Hak løg og hvidløg fint. Kom 1 tsk. olie pr. pers. på en varm pande, og svits løg, hvidløg og karry i et par minutter.
Cheddarosten rives på rivejern.
Kom minimælk, revet cheddarost, salt og peber på panden, og rør i det, til saucen samler sig.
Fordel sovsen over blomkål og kylling i fadet, og bag det i 15 minutter.
Salaten skylles og kommes i en skål.
Skyl æblet og skær det i tern og bland det i salaten.
Servér retten i skåle, drys evt. med hakket persille, og spis salat til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()