0
Blomkålscheese med kylling
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

 

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

blomkålkyllingolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Blomkål og kylling

Del blomkålen i mindre buketter, og kog dem i 5 minutter. Hæld vandet fra, og lad blomkålen dryppe af i en sigte.  

Skær kyllingen ud i mundrette bidder.  

Smør et fad med lidt olie, og fordel blomkålsbuketter og kylling i fadet.

løghvidløgmadras karryminimælkfarmhouse cheddar
15 min.
Ostesovs

Hak løg og hvidløg fint. Kom 1 tsk. olie pr. pers. på en varm pande, og svits løg, hvidløg og karry i et par minutter.  

Cheddarosten rives på rivejern.

Kom minimælk, revet cheddarost, salt og peber på panden, og rør i det, til saucen samler sig.

Fordel sovsen over blomkål og kylling i fadet, og bag det i 15 minutter.  

mesclun, mix salateræble
25 min.
Salat

Salaten skylles og kommes i en skål.

Skyl æblet og skær det i tern og bland det i salaten.

 

persille
35 min.
Anretning

Servér retten i skåle, drys evt. med hakket persille, og spis salat til.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
559 kcal
Fedt:
33,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,4 g
Kulhydrat:
19,3 g
heraf sukkerarter:
16,9 g
Kostfibre:
8,1 g
Protein:
41,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?