Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Start med at skylle blomkålen, og bræk den ud i grove buketter - gerne med stok på. Varm en stor gryde op, og tilsæt lidt olivenolie. Steg buketterne af sammen med currypasten i 2-3 min. Kom så linser, kokosmælk og ca. 1/2 dl. vand pr. kuvert op i gryden sammen med et skud salt. Lad det hele simre under låg, til linserne er kogt ud. Hold øje med gryden, og spæd til med vand, hvis det er nødvendigt under kogningen.
Skræl rødløgene, og snit dem super fint med en skarp kniv eller på et madolinjern. Vend dem med en smule salt og masser af limesaft.
Del hver dejkugle i to, og rul dem meget tyndt ud på et melet bord. Dryp med lidt olivenolie, drys med lidt salt, og bag brødene i ovnen i 5-7 min., til de er gyldne og gennembagte. Du kan også bage brødene på en godt varm, tør pande, hvis du foretrækker det.
Hak korianderblade og -stilke fint, og vend dem sammen med yoghurten.
Smag daalen til en sidste gang, og anret den i dybe tallerkener med rødløg og yoghurt ovenpå og brød på siden.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()