0

Bønnesalat med feta

Opskriften er udviklet af:
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog bønnerne i letsaltet vand i min. 5-7 minutter. Hæld vandet fra og skyl dem under rindende koldt vand.

Lad dem dryppe af og kom dem i en skål. Tilsæt feta, hvidløg, nye løg og top. Pisk olie og citronsaft sammen og hæld dressingen over bønnerne. Vend bønnerne i dressingen og drys med salt og peber.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.