Om morgenen:
Du har foodpreppet boloen søndag, så den tages op af fryseren, og kommes i køleskabet, så den kan nå at tø op til spisetid.
Ved spisetid:
Varm den optøede bolo op ved middelvarme, til den er rygende varm, og smag til med salt og peber.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Riv parmesanosten fint.
Find halvdelen af den foodpreppede gnavegrønt frem.
Servér pasta toppet med bolognese og revet ost, og spis det sammen med gnavegrønt.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften