Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går igang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løget, hvidløget og sellerien groft.
Varm en gryde op ved høj varme.
Når den er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person. Undgå at røre i kødet, så det kan få godt med farve. Når det har stegt i et par minutter, vendes kødet over på den anden side og steges yderligere 2 min.
Kom grøntsagerne i gryden og skru ned for varmen til middel.
Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 5 min., indtil de er blevet gyldne.
Hæld sugoen og krydderiblandingen i og lad det simre 10 min.
Smages til med salt og peber.
Hak kålen i så tynde strimler som muligt. Krydr det med salt og rør det godt rundt.
Servér kålen med bolognesen og riv osten henover.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()