Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl og hak løg, hvidløg og gulerødder groft.
Varm en gryde op ved høj varme.
Når den er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person. Undgå at røre i kødet, så det kan få godt med farve. Når det har stegt i et par minutter, vendes kødet over på den anden side, og steges i yderligere 2 min.
Kom løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og skru ned til middel varme.
Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 5 min., indtil de er blevet gyldne.
Hæld sugo og krydderiblanding i, og lad retten simre i 10 min.
Smag til med salt og peber.
Snit kålen i så fine strimler som muligt. Krydr den med salt, og rør godt rundt.
Servér kålen med bolognese, og riv osten henover.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()