Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær laksebøfferne ud i tern på ca. 1 x 1 cm, og vend laksestykkerne i krydderiblandingen. Varm en pande op med 1 tsk. olie pr. person, og steg lakseternene i ca. 4 min. Vend ternene jævnligt undervejs.
Skær mango og cherrytomater ud i små tern. Hak rødløg, koriander og chili fint. Kom det hele i en skål (gem halvdelen af koriander), pres limesaft over, og vend salsaen godt sammen.
Snit spidskålen fint og skær avokado i tern. Fordel den snittede spidskål i bunden af skåle, fordel mangosalsa, laks, avokado og creme fraiche over kålen, og top med det sidste hakkede koriander.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()