0
Bowle med frisk salsa og mexi-laks
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

ASC laks med skindMexicansk krydderiblanding (stærk)
Laks

Skær skindet af laksestykkerne. Skær laksekødet ud i tern på ca. 1 x 1 cm, og vend ternene med krydderiblandingen. Varm en pande op med 1 tsk. olie pr. person, og steg lakseternene i ca. 4 min. Vend ternene jævnligt undervejs.  

mangocherry- eller blommetomaterrødløgkorianderrød chililime
10 min.
Salsa

Skær mango og cherrytomater ud i små tern. Hak rødløg, koriander og chili fint. Kom det hele i en skål (gem halvdelen af koriander), pres limesaft over, og vend  salsaen godt sammen. 

spidskålavokadokoriandercreme fraiche 18%
20 min.
Anretning

Snit spidskålen fint og skær avokado i tern. Fordel den snittede spidskål i bunden af skåle, fordel mangosalsa, laks, avokado og creme fraiche over kålen, og top med det sidste hakkede koriander.  

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver

 

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
588 kcal
Fedt:
39,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,1 g
Kulhydrat:
27,1 g
heraf sukkerarter:
20,7 g
Kostfibre:
10,3 g
Protein:
27,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?