Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær skindet af laksestykkerne. Skær laksekødet ud i tern på ca. 1 x 1 cm, og vend ternene med krydderiblandingen. Varm en pande op med 1 tsk. olie pr. person, og steg lakseternene i ca. 4 min. Vend ternene jævnligt undervejs.
Skær mango og cherrytomater ud i små tern. Hak rødløg, koriander og chili fint. Kom det hele i en skål (gem halvdelen af koriander), pres limesaft over, og vend salsaen godt sammen.
Snit spidskålen fint og skær avokado i tern. Fordel den snittede spidskål i bunden af skåle, fordel mangosalsa, laks, avokado og creme fraiche over kålen, og top med det sidste hakkede koriander.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()