0

Broccoli-æblesauté med pesto og pinjekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del broccolien i små fine buketter og skær stokken i tern. Kom begge dele i en skål, overhæld med kogende vand og lad det trække 5 min. Halver æblerne, fjern stilk og kernehus og snit kødet i både. Varm lidt olie op i en dyb pande og sauter den afdryppede broccoli 3 min. Kom æblebådene ved 2 min. til de lige er blevet gennemvarme. Rør pesto og pinjekerner ved, varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.