0
Budget HEAT: Svenske kjöttbullar med grønne bønner, kartoffelmos & ribsgelé

Budget HEAT: Svenske kjöttbullar med grønne bønner, kartoffelmos & ribsgelé

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
svenske kjöttbullar med flødesauce
1 min.
Heat ret:
melede kartofler
2 min.
Mosede kartofler:

Skræl og kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 25 minutter. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk, og smag mosen til med salt og peber.

bredbladet persille
5 min.
Persille:

Pluk bladene af, og kasser stilkene og hak persillen groft.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
1052 kjl/251 kcal
Fedt:
20,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,4 g
Kulhydrat:
7,6 g
heraf sukkerarter:
2 g
Kostfibre:
0,5 g
Protein:
9,8 g
Salt:
0 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?