Hvis man ser på de mange steder, Jacobs karriere indtil nu har bragt ham hen, er det første, man tænker på; eksotiske retter og spændende oplevelser. Kokken blev udlært i Løgstør, men har siden da haft en kokkekarriere ud over det sædvanlige, som blandt andet har været præget af en del oplevelsesrige udenlandsophold.
Fra Løgstør rejste han til Frankrig, hvor han arbejdede et år på slottet Chateau de Fontager. Det næste år blev brugt i London, hvorefter Jacob igen var på hjemmebane i Danmark, denne gang på Søllerød Kro og det gamle Belle Terasse i Tivoli. Udlandet fristede igen den unge kok, som tog Down Under for at arbejde i Sydney, Australien et år. Tilbage i Danmark på Nimb's fiskerestaurant La Crevette i Tivoli, planlagde Jacob sit indtil videre sidste udlandseventyr: To år som køkkenchef på et hotel på øen Curaçao i Caribien.
Siden da rejser Jacob hjem til Danmark, hvor han er køkkenchef i 3 sæsoner på Skagen Fiskerestaurant og efterfølgende på Kommandanten, som på det tidspunkt er den eneste 2-stjernede Michelinrestaurant i København.
Efter 5 år som kok og sommelier hos Novo Nordisk, hvor han sideløbende drev sin egen vinimport, har Jacob siden 2010 været tilbage i Skagen - først et par årsom Food & Beverage manager på Brøndums Hotel - og siden 2011 som fast huskok, vinekspert og fotograf her hos Skagenfood. Følger du os på de sociale medier som Facebook og Instagram - ja så er det også Jacob du møder i den anden ende da det er ham der ansvarlig for Skagenfood færden der.
Om det har været Down Under, i Caribien, Skagen eller på Michelinrestaurant, er der alligevel en ting, som er gået igen alle de steder, Jacob har arbejdet. Det er nemlig primært fisk, han har tilberedt, og det er lige noget, der passer kokken.