Rør hakket oksekød med revet hvidløg og røget paprika, og form 2 burgerbøffer pr. pers. (Obs. halvdelen af bøfferne skal bruges til onsdag).
Steg bøfferne i olie på en varm pande i 3-4 min. på hver side.
Gem halvdelen af bøfferne i en bøtte i køleskabet til i morgen, onsdag.
Kom æble i en stor skål sammen med spidskål, gulerødder og dressing, der blev preppet i søndags.
Bland det godt sammen ved at kramme det med dine hænder, og gem halvdelen af coleslawen på køl til i morgen, onsdag.
Skær agurk, tomat og rødløg i tynde skiver til burgeren, og lun burgerbollerne i ovnen i 3 min. ved 170 grader.
Smør underbollen med ketchup og overbollen med mayonnaise, og kom salat, tomat, agurk, rødløg, revet cheddar samt en bøf i burgerbollen.
Spis burgeren sammen med coleslaw.
Kommentarer og forslag til opskriften