De syltede rødløg må meget gerne laves dagen før, men de skal mindst laves 30 min. før spisning.
Skær 1/2 rødløg pr. person i tynde ringe. Kom ringene i en bøtte, og hæld 3/4 dl. lys eddike (gerne æblecidereddike) pr. person og 1/4 spsk. flydende honning pr. person over. Kom låg på, og ryst det hele godt sammen. Stil bøtten på køl, gerne i 1/2 døgn. De syltede rødløg kan holde sig på køl i op til 14 dage.
Form 1 bøf pr. person, og krydr dem med salt og peber. Lad dem trække i 5 min., og steg dem så i 1/2 tsk. olie pr. person på en pande i 3-4 min. på hver side.
Snit spidskål og romainesalat fint. Skær agurk og tomat i mindre stykker. Bland alle grøntsagerne sammen i en skål.
Blend mayonnaise, græsk yoghurt, tomatpuré, hvidløg, paprika og følgende pr. person sammen til en dressing: 1/4 tsk. salt, et nip peber og 1/2 tsk. flydende honning.
Du kan blende dressingen helt fin i konsistensen eller lade den være lidt grovere.
Skær hakkebøfferne i mindre stykker.
Spis salaten toppet med stykker af hakkebøf, syltede rødløg og med dressing hældt henover.
Kundekommentarer ()