Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak hvidløg og ingefær fint, og skær kyllingen i mundrette stykker.
Rør græsk yoghurt i en stor skål sammen med 1/2 tsk. salt pr. person, hvidløg, ingefær, saft fra limefrugten og Murgh Makhani-krydderiet til en marinade, og vend kyllingen i. Stil skålen på køl i 30 minutter. Du kan også marinere kyllingen aftenen før eller om morgenen, så kyllingen er klar, når du skal lave mad.
Smelt 1/2 spsk. smør pr. person i en gryde. Kom så kylling med al marinaden i gryden, og svits ved middelhøj varme i 3-4 min. Tilsæt tomatpure, urtebouillon, 1/2 dl vand pr. person, fløde, og salt og peber efter smag, og lad retten simre ved svag varme i 12-15 min. Lad ikke retten simre ved for høj varme, så skiller yoghurten i saucen.
Snit blomkålen til ris i en foodprocessor.
Pluk koriander ud i blade.
Anret kylling med ris og sauce på en tallerken, og drys korianderblade henover.
Kundekommentarer ()