0

Butterdejspakker med fyld af porrer og mixtomater (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens porrerne, snit dem i tynde skiver og hak hvidløgsfeddene fint. Varm olien op på en pande og sauter porre og hvidløg 5-7 min. til de er blevet bløde og væden er dampet væk. Halver imens tomaterne, fjern de våde kerner og snit kødet i fine tern. Hæld porrer og hvidløg over i en skål, rør tomattern, flødeost, gerne finthakket persille eller purløg, salt og peber i og smag til. Rul butterdejspladerne ud til dobbelt bredde, placer ¼ af fyldet på den ene halvdel og fold den anden halvdel indover. Tryk kanterne til, læg pakkerne på en bageplade og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Server straks med en sprød grøn salat og gerne et stykke stegt kylling eller en lækker urtefrikadelle til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?