Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær kyllingekødet i skiver.
Hak 1/4 fed hvidløg pr. person fint.
Dræn og skyl kikærterne.
Kom 1/2 spsk. olie pr. person på en varm pande.
Læg kyllingeskiverne på panden, tilføj hvidløg, salt og peber, og steg i 3-5 min.
Læg kyllingekød og hvidløg over på en tallerken. Kom 1/2 spsk. ekstra olie pr. person på panden, og steg kikærterne i ca. 5 min. Drys lidt salt på undervejs.
Hak 1/4 fed hvidløg pr. person fint, og riv parmesanosten. Rør hvidløg, halvdelen af parmesanosten, yoghurt, dijonsennep, 1/2 tsk. honning pr. person, salt og peber sammen til en dressing.
Fjern stilken fra grønkålen, og riv bladene i mundrette stykker.
Kom grønkålen i en skål, hæld dressingen over, og kram dressingen ind i kålen med hænderne, så kålen falder lidt sammen.
Halver cherrytomaterne, og bland dem i kålen.
Fordel grønkål og tomater på tallerkener sammen med kikærter og kylling.
Fordel resten af den revne parmesan over tallerkenerne.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften