Skær Bella Gomba-svampene i 2 mm tynde skiver og fordel dem i ét lag på fire tallerkner. Hak skalotteløget meget fint og drys det henover. Dryp rundhåndet med olivenolie og citronsaft, men uden at det ”svømmer”. Krydr godt med salt og peber. Skær tomaterne i kvarte på langs og fordel dem ovenpå. Afslut med flager af parmesan og evt. lidt grønt drys af persille eller basilikum. Server som forret med godt brød til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften