0
Cassoulet i tomat med bacon
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gulerodløghvidløgpersille
1 min.
Grøntsagerne

Skræl gulerødderne, pil løget og hvidløget og skær det hele i grove skiver. Persillen skylles, afdryppes for vand og hakkes groft.

bacon i skiver
8 min.
Baconen

Skær baconen i 2 cm tykke skiver.

tomatpurébouillonhvide bønnerolivenolie, ekstra jomfrusaltsort peber
10 min.
Stegning

Varm en gryde op ved middelhøj varme og steg baconen 1 spsk. olie i ca. 2 min. under omrøring.  Tilsæt grøntsagerne og steg yderligere 5 min under omrøring.

Tilsæt bønnerne og steg yderligere 1 minut under omrøring.

Gør plads i gryden til at stege tomatpureen i ca. 1/2 minut. Tilsæt vandet og bouillonen og lad det simre i ca. 15 min. Smages til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i skåle og top med persillen og olivenolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?