0
Cassoulet på bacon og blåmuslinger med syrlige broccoli, æble og radiser

Cassoulet på bacon og blåmuslinger med syrlige broccoli, æble og radiser

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bacon i ternbladsellerihvide bønnerHele blåmuslingerolivenolie, ekstra jomfru
1 min.
Cassouleten

Skyl bladselleriet grundigt, og hak det fint. 

Varm en gryde op ved middel varme. Sautér bladselleriet i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring, indtil de bliver gennemsigtige. Kom bacon og drænede bønner i, og steg i yderligere 1 min. Kom muslingerne i gryden, og lad dem dampe under låg i ca. 5 min, indtil muslingerne har åbnet sig. Når muslingerne har åbnet sig, kan man pille kødet ud af de fleste for at gøre det nemmere at spise.

Væden i retten skal have en cremet konsistens. Hvis den bliver for tør tilsættes lidt vand. Hvis den er for flydende, lader man retten simre uden låg, indtil væden er reduceret ind til en passende konsistens.

Smag til med salt og peber. 

broccolirødt æbleradisercitronolivenolie, ekstra jomfru
15 min.
Salaten

Sæt en kasserolle med vand over at koge. 

Skyl kålet grundigt, og skær den i tynde skiver. Lad skiverne blanchere i vandet i ca. 30 sekunder, dræn vandet fra og kom kålen op i en stor skål. 

Nip top og bund af radiserne, skyl dem grundigt sammen med æblet. Skær radiserne i kvarte, æblet i tynde skiver, og bland dem med broccoliet. Vend salaten med 1 spsk. olie pr. person, revet citronskal, citronsaft, salt og peber. 

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i dybe tallerkener, og servér salaten ved siden af.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?