Skyl bladselleriet grundigt, og hak det fint.
Varm en gryde op ved middel varme. Sautér bladselleriet i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring, indtil de bliver gennemsigtige. Kom bacon og drænede bønner i, og steg i yderligere 1 min. Kom muslingerne i gryden, og lad dem dampe under låg i ca. 5 min, indtil muslingerne har åbnet sig. Når muslingerne har åbnet sig, kan man pille kødet ud af de fleste for at gøre det nemmere at spise.
Væden i retten skal have en cremet konsistens. Hvis den bliver for tør tilsættes lidt vand. Hvis den er for flydende, lader man retten simre uden låg, indtil væden er reduceret ind til en passende konsistens.
Smag til med salt og peber.
Sæt en kasserolle med vand over at koge.
Skyl kålet grundigt, og skær den i tynde skiver. Lad skiverne blanchere i vandet i ca. 30 sekunder, dræn vandet fra og kom kålen op i en stor skål.
Nip top og bund af radiserne, skyl dem grundigt sammen med æblet. Skær radiserne i kvarte, æblet i tynde skiver, og bland dem med broccoliet. Vend salaten med 1 spsk. olie pr. person, revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Fordel cassouleten i dybe tallerkener, og servér salaten ved siden af.
Kundekommentarer ()