Sæt ovnen på 225°C. Skyl svampene grundigt og skær dem i kvarte. Skræl ingefær og pil hvidløg og riv det på den fine side af et rivejern og kom det i bunden af et lille ovnfast fad. Tilsæt tomatpureén, garam marsala, fløden, ¼ tsk. sukker pr. person, svampene og rør det godt rundt og bag i ca. 15 min, indtil saucen er tyk. Smages til med salt og peber.
Skyl tomaterne og korianderen grundigt og afdryp for vand. Skær tomaterne i små tern og hak korianderen groft. Kom det op i en skål, tilsæt kikærterne (drænet for vand) og vend det rundt med 1 spsk. olivenolie og ½ spsk. eddike pr. person og smag til med salt og peber.
Server curryen med kikærtesalaten.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften