0
Champignoner i Garam Masala i cremet sauce med urtekikærter

Champignoner i Garam Masala i cremet sauce med urtekikærter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
markchampignonsingefærhvidløgtomatpurégaram masala1fløde 9%sukkersaltsort peber
1 min.
Curryen

Sæt ovnen på 225°C. Skyl svampene grundigt og skær dem i kvarte. Skræl ingefær og pil hvidløg og riv det på den fine side af et rivejern og kom det i bunden af et lille ovnfast fad. Tilsæt tomatpureén, garam marsala, fløden, ¼ tsk. sukker pr. person, svampene og rør det godt rundt og bag i ca. 15 min, indtil saucen er tyk. Smages til med salt og peber.

tomaterkorianderolieeddike
15 min.
Kikærtesalat

Skyl tomaterne og korianderen grundigt og afdryp for vand. Skær tomaterne i små tern og hak korianderen groft. Kom det op i en skål, tilsæt kikærterne (drænet for vand) og vend det rundt med 1 spsk. olivenolie og ½ spsk. eddike pr. person og smag til med salt og peber.

30 min.
Anretning

Server curryen med kikærtesalaten.  

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?