Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil løget og skræl guleroden. Pluk evt. bladene fra selleriet, og gem dem til anretning. Skær lidt af løget i fine skiver, og hak resten groft sammen med gulerod og blegselleri.
Lad de fintskårne løgskiver marinere i 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med lidt salt.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 5 min. uden for meget omrøring, så kødet kan brune. Tilsæt gulerod, grofthakket løg, blegselleri og krydderiblandingen, og steg yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og de flåede tomater, og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.
Halvér avokadoen, kassér stenen og skær avokadoen i tern. Krydr med salt og vend med de syltede løg.
Servér chilien i dybe skåle, og server avokado og syltet løg på en lille tallerken ved siden af.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()