Skyl selleri og chili (vær forsigtig med mængden - den er stærk). Pil løg og hak selleri, chili og løg groft. Gem en smule af alle tre dele til topping.
Varm en gryde op ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt løg, chili og selleri, og steg det under omrøring, indtil det er gyldent. Hæld krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.
Hæld bønner og flåede tomater i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.
Smag til med salt og peber.
Skyl korianderen, afdryp den for vand, hak den groft og bland den sammen med løg, chili og selleri som du gemte til topping.
Kom creme fraiche i en skål, og krydr den med lidt salt.
Fordel chilien i skåle, og fordel topping og creme fraiche henover.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()