0
Chili con cerdo med creme fraiche og koriander

Chili con cerdo med creme fraiche og koriander

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Hakket grisekød 9-15%løgbladsellerirød chilisorte  bønnerflåede tomater
1 min.
Chili

Skyl selleri og chili (vær forsigtig med mængden - den er stærk). Pil løg og hak selleri, chili og løg groft. Gem en smule af alle tre dele til topping.

Varm en gryde op ved høj varme. Når gryden er rygende varm, steges kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt løg, chili og selleri, og steg det under omrøring, indtil det er gyldent. Hæld krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.

Hæld bønner og flåede tomater i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.

Smag til med salt og peber.

koriandercreme fraiche 18%
20 min.
Topping

Skyl korianderen, afdryp den for vand, hak den groft og bland den sammen med løg, chili og selleri som du gemte til topping.

Kom creme fraiche i en skål, og krydr den med lidt salt.

25 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og fordel topping og creme fraiche henover.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?