0
Chili sin carne med creme fraiche og brød

Chili sin carne med creme fraiche og brød

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løgcherry- eller blommetomaterrød chilihvidløgchili con carne krydderirøde kidneybønner
1 min.
Chili

Forvarm ovnen til 250 grader.

Pil løget, og skær det i kvarte. Skyl tomater og chili, og kom begge dele på en bradepande dækket med bagepapir sammen med løgene og de hele pillede hvidløgsfed.

Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået en branket overflade.

Varm en gryde op ved høj varme. Steg de bagte grøntsager i 2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. under omrøring. Tilsæt krydderiblandingen og bønnerne, og dæk det hele med vand. Lad retten simre i ca. 10 min. 

Smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
20 min.
Bollerne

Bag bollerne som angivet på pakken.

creme fraiche 18%
30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og top med creme fraiche. Serveres med brødet til.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?