Forvarm ovnen til 250 grader.
Pil løget, og skær det i kvarte. Skyl tomater og chili, og kom begge dele på en bradepande dækket med bagepapir sammen med løgene og de hele pillede hvidløgsfed.
Bag grøntsagerne i ca. 10 min., indtil de har fået en branket overflade.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg de bagte grøntsager i 2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. under omrøring. Tilsæt krydderiblandingen og bønnerne, og dæk det hele med vand. Lad retten simre i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Fordel chilien i skåle, og top med creme fraiche. Serveres med brødet til.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()