0
Chili-hoisin stegte portobello med gnocchi i skysovs

Chili-hoisin stegte portobello med gnocchi i skysovs

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
agurkrød chilihvidløgolieLys eddikesalt
1 min.
Agurkesalaten

Skyl agurken og chilien og pil hvidløget. Hak chili og hvidløg groft (1 fed pr. pers.). Udelad kernerne på chilien, hvis retten ikke skal være så stærk. Flæk agurken, og skær den i tynde skiver. Vend skiverne sammen med halvdelen af chilien og hvidløget, 1 spsk. olie og ½ spsk. eddike pr. person. Smages til med salt og evt. fiskesauce eller soya, hvis man har det liggende.

hoisin sauce (kinesisk sauce)portobellosvampe
10 min.
Svampene

Bland resten af chili og hvidløg med hoisinsauce, og krydr med salt. 

Skyl svampene grundigt, og afdryp for vand. Skær dem i kvarte stykker, og vend dem i hoisin-marinaden. Varm en pande op ved høj varme. Hæld raspen i en skål, vend svampene heri, og steg dem derefter i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min, til de får en mørk overflade på begge flade sider.

gnocchiskysovs
20 min.
Gnocchierne

Varm en pande op ved høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie, og steg gnocchierne ca. 2 min. på hver side. De må gerne få en god brun farve på overfladen.

Tilsæt skysaucen, og vend gnochierne rundt i saucen. Smages til med salt.

25 min.
Anretning

Fordel de glaserede gnocchi i tallerkener og anret svampene henover og top med agurkesalaten.

Bonusinfo

Til orientering om sovsens farve:

Vores Just Heat retter og sovse er 100% økologiske, og derfor må vi ikke bruge farve som fx. sovsekulør. V
i foreslår, at du har en lille flaske kulør stående, som du kan bruge, hvis du har det lidt stramt med, at abstrahere fra den lidt fesne farve sovsen har ;-) Smagen fejler jo ikke noget! :-) 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?