Skyl agurken og chilien og pil hvidløget. Hak chili og hvidløg groft (1 fed pr. pers.). Udelad kernerne på chilien, hvis retten ikke skal være så stærk. Flæk agurken, og skær den i tynde skiver. Vend skiverne sammen med halvdelen af chilien og hvidløget, 1 spsk. olie og ½ spsk. eddike pr. person. Smages til med salt og evt. fiskesauce eller soya, hvis man har det liggende.
Bland resten af chili og hvidløg med hoisinsauce, og krydr med salt.
Skyl svampene grundigt, og afdryp for vand. Skær dem i kvarte stykker, og vend dem i hoisin-marinaden. Varm en pande op ved høj varme. Hæld raspen i en skål, vend svampene heri, og steg dem derefter i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min, til de får en mørk overflade på begge flade sider.
Varm en pande op ved høj varme. Tilsæt 2 tsk. olie, og steg gnocchierne ca. 2 min. på hver side. De må gerne få en god brun farve på overfladen.
Tilsæt skysaucen, og vend gnochierne rundt i saucen. Smages til med salt.
Fordel de glaserede gnocchi i tallerkener og anret svampene henover og top med agurkesalaten.
Kundekommentarer ()