0
Koteletter i hoisin med lime og pak choy

Koteletter i hoisin med lime og pak choy

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

koteletchilipulverhvidløg
1 min.
Kødet

Skær koteletterne i mundrette stykker, og vend dem med revet hvidløg, chilipulver og 1/4 tsk. salt pr. person.

Lad det stå og trække.

løgpak choylime
10 min.
Grøntsager

Forvarm ovnen til 200 grader, og sæt en gryde med vand over at koge.

Læg løgene hele på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 15 min., indtil de er møre. 

Skyl kålen grundigt, og flæk den i halve. Kom dem i det kogende vand i ca. 30 sek., indtil de er møre. Dræn vandet fra, og lad kålen dampe af på et fad.

Flæk de bagte løg, kassér skrællen, og anret dem sammen med kålen. 

Lige før servering vendes grøntsagerne i limesaft og krydres med salt.

hoisin sauce (kinesisk sauce)
20 min.
Dellerne

Varm en pande op ved middelhøj varme. Steg kødet i 1 spsk. olie pr. person i 6-8 min., mens det vendes undervejs og får farve på 2 sider.

Hæld hoisinsaucen i, og lad den reducere, indtil den klistrer sig til kødet.

nudler
25 min.
Nudlerne

Kog nudlerne i letsaltet vand i ca. 4 min. Si vandet fra.

Man kan med fordel vende nudlerne i panden med hoisinsauce, hvor kødet er stegt.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og anret grøntsager og kød henover.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?